Школа мјузикла “Еудвен”: Вртлог сенки прошлости

Замислите да имате чаробни штапић помоћу којег бисте могли да позовете у помоћ највеће жене у историји. Шта бисте их питали? Како бисте реаговали када бисте могли да питате Клеопатру о храбрости, Мерлин Монро о лепоти, Агату Кристи о машти или можда ипак Еленор Рузвелт како је то борити се за људска права? На који начин бисте реаговали када би вам управо Коко Шанел причала о стилу, а Јованка Орлеанка о томе какав је осећај бити хеорина једног доба? Вероватно бисте волели да чујете и Фриду Кало, Ану Павлову, па и краљицу Викторију која је почела да влада са само 18 година. Ту су незаобилазне Едит Пјаф и Марија Кири и то све кроз мјузикл представу, коју прате песме и плесне кореографије.

Главни актер представе “Вртлог сенки прошлости“ управо има ту могућност да му у једном тешком периоду његовог живота помогне 12 снажних жена историје. Он је богат и млад и мисли да има све што жели, те због тога прави грешке које би га могле коштати среће. Он покушава богатством да постигне све, живећи празним, неиспуњеним животом. Због погрешних одлука почињу да га прогањају духови садашњости, прошлости и будућности. У тренутку неизбежности, наступају снажне хероине свог доба и показују му које су праве вредности живота кроз своја искуства, своје успехе и своје љубави помажу му.

На који начин, и чији савет ће му бити најважнији, а са ким ће највише да се изненади, погледајте управо 12. јула, у 20h, у Академији 28.

Школа мјузикла “Еудвен” настала је 2016. године, иницијативом Лидије Вулетић, тада још увек младе студенткиње која је имала велику жељу да људима у Србији прошири свест управо у мјузиклима. Школа за две и по године рада бележи више од 25 наступа од кабаретских, фестивалских, па све до позоришних. Концепт саме школе је да аматерима омогући да кроз плес, глуму, певање пронађу своје таленте и изађу на сцену дасака које мењају живот.

Scroll To Top