Правила коришћења


Правила коришћења


Добродошли на онлине часопис www.casopiskult.com (у даљем тексту: Часопис КУЛТ).

Ваш приступ, као и коришћење Часописа КУЛТ  подлеже овим правилима и условима коришћења и законским прописима који уређују ову област.  Сматра се да су корисници упознати у сваком тренутку са овим правилима, да су их разумели у потпуности као и да су их прихватили.


Ауторска права


Часопис КУЛТ, сви текстови, фотографије, pdf издања, аудио и видео материјали, базе података, програмски код и остали материјал на овом сајту, јесу ауторско право и власништво Часописа КУЛТ.  Неовлашћено коришћење било ког дела сајта, без дозволе власника ауторских права (Часопис КУЛТ) сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

Отворени смо за сарадњу са другим сајтовима сличне садржине, стога је дозвољена размена линкова сајтова и преношење садржаја у целости. У том случају, обавезно је навођење линка Часописа КУЛТ (www. casopiskult.com). Молимо Вас да нас приликом преношења обавестите на: urednistvo@casopiskult.com.

Часопис КУЛТ ће размотрити примедбе аутора који сматрају да им је нарушено ауторско право. Уколико се утврди да је Ваше право нарушено, садржај ће бити скинут са сајта.


Оглашавање


Садржај објављен у Часопису КУЛТ прихваћен је од стране две уреднице (Милена Кулић и Мина Кулић), али не представља нужно њихов став!  Сходно томе, Часопис КУЛТ није одговоран ни за какву штету насталу објављеним текстовима и лишава се обавезе да тумачи могућа неслагања и субјективне ставове појединаца који се не слажу са садржајем објављеним у Часопису КУЛТ. 


Коментари посетилаца:


Часопис КУЛТ задржава право да не објави коментаре посетилаца који су увредљивог садржаја и којима се повређује приватност трећег лица. У складу са Условима коришћења друштвене мреже Фејсбук корисници одговарају за садржину коментара које остављају на Фејсбуку.


Линкови на друге интернет странице


Линкови ка другим web сајтовима, који нису власништво Часописа КУЛТ, не сматрају се делом сајта и Часопис КУЛТ не сноси одговорност за њих.


Измене услова коришћења


Часопис КУЛТ у свако доба може изменити правила и услове коришћења и у том случају корисници Часописа КУЛТ-a ће бити обавезани новим садржајем и изменама.