Pravila korišćenja


Pravila korišćenja


Dobrodošli na online časopis www.casopiskult.com (u daljem tekstu: Časopis KULT).

Vaš pristup, kao i korišćenje Časopisa KULT  podleže ovim pravilima i uslovima korišćenja i zakonskim propisima koji uredjuju ovu oblast.  Smatra se da su korisnici upoznati u svakom trenutku sa ovim pravilima, da su ih razumeli u potpunosti kao i da su ih prihvatili.


Autorska prava


Časopis KULT, svi tekstovi, fotografije, pdf izdanja, audio i video materijali, baze podataka, programski kod i ostali materijal na ovom sajtu, jesu autorsko pravo i vlasništvo Časopisa KULT.  Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava (Časopis KULT) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Otvoreni smo za saradnju sa drugim sajtovima slične sadržine, stoga je dozvoljena razmena linkova sajtova i prenošenje sadržaja u celosti. U tom slučaju, obavezno je navodjenje linka Časopisa KULT (www. casopiskult.com). Molimo Vas da nas prilikom prenošenja obavestite na: marketing@casopiskult.com.

Časopis KULT će razmotriti primedbe autora koji smatraju da im je narušeno autorsko pravo. Ukoliko se utvrdi da je Vaše pravo narušeno, sadržaj će biti skinut sa sajta.


Oglašavanje


Sadržaj objavljen u Časopisu KULT prihvaćen je od strane dve urednice (Milena Kulić i Mina Kulić), ali ne predstavlja nužno njihov stav!  Shodno tome, Časopis KULT nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu objavljenim tekstovima i lišava se obaveze da tumači moguća neslaganja i subjektivne stavove pojedinaca koji se ne slažu sa sadržajem objavljenim u Časopisu KULT. 


Komentari posetilaca:


Časopis KULT zadržava pravo da ne objavi komentare posetilaca koji su uvredljivog sadržaja i kojima se povredjuje privatnost trećeg lica. U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Uredništvo Časopisa KULT zadržava pravo da ukloni komentare koji u sebi sadrže mržnju, zajedljivost, zlonamernost, cinizam, jetkost i pakost.  Uredništvo Časopisa KULT će ukloniti komentare koje u sebi sadrže spomenute osobine. Negativni komentari lišeni spomenutih osobina neće biti uklonjeni.


Linkovi na druge internet stranice


Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo Časopisa KULT, ne smatraju se delom sajta i Časopis KULT ne snosi odgovornost za njih.


Izmene uslova korišćenja


Časopis KULT u svako doba može izmeniti pravila i uslove korišćenja i u tom slučaju korisnici Časopisa KULT-a će biti obavezani novim sadržajem i izmenama.

Scroll Up