Потреба за музичким садржајем – мапирање и реализација

Разговор #2
среда, 12. април 2017, 18:30h
Клуб „PUBeraj“
Лазе Телечког 12, Нови Сад

Позивамо вас на други Разговор у оквиру промотивних активности Импулс фестивала. Наши гости и саговорници биће чланови колектива Drop Sensei овом приликом ћемо разговарати о препознавању потребе за културним садржајем и његовим креирањем, као и о позиционирању на музичкој сцени са препознатљивим квалитетом.

Drop Sensei је млада организација која је ове године прославила петогодишњицу свог постојања великом журком на Новосадском сајму. Током рада организације реализовали су више десетина музичких догађаја са мноштвом домаћих и страних продуцената и DJ-а. Најпознатији су као организатори низа музичких догађаја под називом „Шурење“, које представља више него успешан серијал промоције drum and bass музике на територији Новог Сада, а и шире. „Шурење“ догађаје прати веома позитивна енергија и јединствена атмосфера по којој се ти догађаји разликују од других.

ФОТО: Мирослав Мајсторовић; Извор: dropsensei.com

Као свој циљ, Drop Sensei је поставио квалитетан провод уз енергичну drum and bass музику, покретање младих људи и промоцију овог жанра у Србији. Као битну ставку у свом раду Drop Sensei издваја залагање за хуманитарност, помоћу чега су у два наврата успели да прикупе значајне новчане суме у кратком временском року. Хуманитарне акције су у оба случаја биле подржане од стране публике и медијски испраћене.

Како су се упознали и окупили, шта их је повезало и мотивисало да почну са радом, који су били изазови са којима су се сусрели, како су се са истим носили, где виде простор за напредовање и будућност Drop Sensei догађаја и организације и још много тога чека вас на Разговору.

Разговор ће бити одржан у простору PUBeraja, у среду 12.04. са почетком у 18:30, а након овог сусрета, од 21:00 позивамо вас да уживате у атмосфери бенефит журке коју ће чланови Drop Senseija направити. Овом приликом прикупљаћемо средства за организацију и реализацију фестивала и за те потребе постојаће кутија за донације. Уколико сте у могућности да нас подржите и у виду новчане донације, били бисмо вам бескрајно захвални.

Овом приликом се захваљујемо члановима колектива Drop Sensei на учествовању у Разговору и организацији журке као и власницима и запосленима у PUBeraju који су нам уступили простор за ове активности. Видимо се у PUBeraju!

Drop Sensei:
https://www.facebook.com/dropsensei/@dropsensei

 Догађај:
https://www.facebook.com/events/450871941924907/

Насловна фотографија: Драган Радовић (извор: dropsensei.com)

Scroll To Top