Бесплатна радионица за младе из Новог Сада

Како се пишу саопштења?

Удружење Ремикс позива младе из Новог Сада да се пријаве за бесплатну радионицу „Како се пишу саопштења”. Радионица ће бити одржана 30. септембра у OPENS клубу у Новом Саду (Булевар деспота Стефана 5, Кинеска четврт) од 13.30 до 15.30. Радионицу ће одржати Предраг Новковић, новинар са дугогодишњим искуством у раду на телевизији и радију.

Пријава би требало да се пошаље најкасније до 26. септембра на мејл udruzenjeremiks@gmail.com са следећим подацима: име и презиме, годиште, и у неколико реченица објаснити мотивацију за учешће на радионици. Обавештење одабраним учесницима/ама биће послато до 28. септембра.

Пожељно је да су заинтересовани млади активни у неком удружењу младих/удружењу за младе, али није пресудно.

Радионица се одржава у оквиру пројекта „Добра вест видљивост значи 2“ који финансира Градска управа за спорт и омладину Града Новог Сада.

Прва радионица о писању вести одржана је 16. септембра, а у октобру следе радионице о коришћењу интернета као начина комуникације и радионица о ауторским правима. У новембру ће за учеснике/це радионица бити организована посета редакцијама новосадских медија и практична примена стечених знања и вештина.

Удружење Ремикс

Scroll To Top