Бесплатна радионица о ауторским правима за младе из Новог Сада

Удружење Ремикс у оквиру пројекта “Добра вест видљивост значи 2” наставља серијал бесплатних радионица за младе из Новог Сада. У суботу, 21. октобра, од 11 до 13h у Улици Јована Суботића 19 биће одржана радионица о ауторским правима коју ће водити Предраг Новковић.

Заинтересовани млади требало би да пошаљу пријаву на udruzenjeremiks@gmail.com до петка, 20. октобра до 16h. У маилу је потребно послати следеће податке: име и презиме, годиште, место пребивалишта, да ли сте активни у некој организацији цивилног друштва и неколико реченица о мотивацији за учешће. Предност учешћа имају млади старости од 15 до 30 година из Новог Сада. Они који буду одабрани за учешће добиће потврду маилом најкасније у петак до 19h.

До сада су одржане радионице о писању вести и саопштења и о интернет као начину комуникације са младима. Пројекат Добра вест видљивост значи 2 финансијски је помогла Градска управа за спорт и омладину Града Новог Сада у оквиру реализације Локалног акционог плана политике за младе у 2017. години. У новембру ће за учеснике/це радионица бити организована посета редакцијама новосадских медија и практична примена стечених знања и вештина.

Фото: Pixabay.com

Scroll To Top