Промоције часописа КУЛТ у септембру

Поштовани читаоци,

У наредном периоду нас очекују три промоције часописа КУЛТ. Позивамо Вас овим путем да дођете, да се дружимо, упознамо, разговарамо о култури и уметности, уређивачкој и идејној политици часописа; и о свему осталом што Вас буде занимало.

У суботу, 9. септембра, часопис КУЛТ биће представљен у оквиру Новосадског фестивала књиге. Промоција књижевних часописа (часОПИСИ) почиње у 18.30 на платоу СПЕНС-а у Новом Саду. Посетите овај фестивал и дођите да разговарамо о значају и циљевима студентске периодике.

У недељу, 10. септембра, с почетком у 19.30, одржаће се промоција часописа КУЛТ у Бачком Добром Пољу, у ресторану Дурмитор (Маше Јелића 28). Промоција ће се одржати у оквиру делатности Удружења грађана „Корак младих“, која има за циљ побољшање културе међу младима у Бачком Добром Пољу. На промоцији ће говорити две уреднице: Милена и Мина Кулић.

У оквиру 46. Бранковог кола (песничка манифестација посвећена великом српском песнику Бранку Радичевићу) биће одржана и промоција часописа КУЛТ. Програм посвећен часопису почиње 14. септембра, у 11 часова у Гимназији „Јован Јовановић Змај“ у Новом Саду. Поред уредница Часописа, на промоцији ће говорити и др Јелена Марићевић и Душан Захаријевић.

Позивамо Вас да испратите ове културне манифестације, да сазнате Више о часопису КУЛТ; а пре свега, да разговарамо о Култури, Уметности, Литератури и Театру.

Нека КУЛТ буде место где је култура безбедна.

Scroll To Top