Bruce Willis Blues

Савремени јунак Холивуда и појава која је обележила двадесети век акцијског света улице, својом незаборавном појавом и карактером супротним од карактера својих јунака, у музици буди дивљи и помало носталгични звук магичног blues-а. Иако, супротно очекивањима гледалаца, почетак у глуми младог Waltera није био тако једноставан, излазак на музичку сцену јесте.

Године 1987. године појављује се са албумом The Return of Bruno сарађујући са тада чувеним:  Booker T. Jones, The Pointer Sisters и The Temptations. Aлбум је испраћен уз како позитивне тако и негативне коментаре, а Willis-ов фиктивни алтер-его Bruno Radolini, настао по истоименој музичкој  и филмској легенди која је осамдесетих година креирана као прототип правог rock & blues певача,  наставља да компонује, наступа и осваја публику, једнако уживајући у музици као што то чини и на платну. Године 1989.  појављује се са албумом If It Don’t Kill You, It Just Makes You Stronger, али овог пута као Bruce Willis. Иако се чинило да је један део овог нимало једноставног карактера нестао, каснији наступи показали су супротно. Глумац је рођен, али је музика и даље прва љубав овог изванредног перформера.

Уредништво КУЛТ-а вам препоручује да данашњи дан проведете уз музику дивљег blues-a уживајући у наступу вештог магионичара Bruna Radolini-ја познатијег као Bruce Willis.

Scroll To Top