Bruce Willis Blues

Savremeni junak Holivuda i pojava koja je obeležila dvadeseti vek akcijskog sveta ulice, svojom nezaboravnom pojavom i karakterom suprotnim od karaktera svojih junaka, u muzici budi divlji i pomalo nostalgični zvuk magičnog blues-a. Iako, suprotno očekivanjima gledalaca, početak u glumi mladog Waltera nije bio tako jednostavan, izlazak na muzičku scenu jeste.

Godine 1987. godine pojavljuje se sa albumom The Return of Bruno sarađujući sa tada čuvenim:  Booker T. Jones, The Pointer Sisters i The Temptations. Album je ispraćen uz kako pozitivne tako i negativne komentare, a Willis-ov fiktivni alter-ego Bruno Radolini, nastao po istoimenoj muzičkoj  i filmskoj legendi koja je osamdesetih godina kreirana kao prototip pravog rock & blues pevača,  nastavlja da komponuje, nastupa i osvaja publiku, jednako uživajući u muzici kao što to čini i na platnu. Godine 1989.  pojavljuje se sa albumom If It Don’t Kill You, It Just Makes You Stronger, ali ovog puta kao Bruce Willis. Iako se činilo da je jedan deo ovog nimalo jednostavnog karaktera nestao, kasniji nastupi pokazali su suprotno. Glumac je rođen, ali je muzika i dalje prva ljubav ovog izvanrednog performera.

Uredništvo KULT-a vam preporučuje da današnji dan provedete uz muziku divljeg blues-a uživajući u nastupu veštog magioničara Bruna Radolini-ja poznatijeg kao Bruce Willis.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *