Besplatna radionica za mlade iz Novog Sada

Kako se pišu saopštenja?

Udruženje Remiks poziva mlade iz Novog Sada da se prijave za besplatnu radionicu „Kako se pišu saopštenja”. Radionica će biti održana 30. septembra u OPENS klubu u Novom Sadu (Bulevar despota Stefana 5, Kineska četvrt) od 13.30 do 15.30. Radionicu će održati Predrag Novković, novinar sa dugogodišnjim iskustvom u radu na televiziji i radiju.

Prijava bi trebalo da se pošalje najkasnije do 26. septembra na mejl udruzenjeremiks@gmail.com sa sledećim podacima: ime i prezime, godište, i u nekoliko rečenica objasniti motivaciju za učešće na radionici. Obaveštenje odabranim učesnicima/ama biće poslato do 28. septembra.

Poželjno je da su zainteresovani mladi aktivni u nekom udruženju mladih/udruženju za mlade, ali nije presudno.

Radionica se održava u okviru projekta „Dobra vest vidljivost znači 2“ koji finansira Gradska uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada.

Prva radionica o pisanju vesti održana je 16. septembra, a u oktobru slede radionice o korišćenju interneta kao načina komunikacije i radionica o autorskim pravima. U novembru će za učesnike/ce radionica biti organizovana poseta redakcijama novosadskih medija i praktična primena stečenih znanja i veština.

Udruženje Remiks

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *