Potreba za muzičkim sadržajem – mapiranje i realizacija

Razgovor #2
sreda, 12. april 2017, 18:30h
Klub „PUBeraj“
Laze Telečkog 12, Novi Sad

Pozivamo vas na drugi Razgovor u okviru promotivnih aktivnosti Impuls festivala. Naši gosti i sagovornici biće članovi kolektiva Drop Sensei ovom prilikom ćemo razgovarati o prepoznavanju potrebe za kulturnim sadržajem i njegovim kreiranjem, kao i o pozicioniranju na muzičkoj sceni sa prepoznatljivim kvalitetom.

Drop Sensei je mlada organizacija koja je ove godine proslavila petogodišnjicu svog postojanja velikom žurkom na Novosadskom sajmu. Tokom rada organizacije realizovali su više desetina muzičkih dogadjaja sa mnoštvom domaćih i stranih producenata i DJ-a. Najpoznatiji su kao organizatori niza muzičkih dogadjaja pod nazivom „Šurenje“, koje predstavlja više nego uspešan serijal promocije drum and bass muzike na teritoriji Novog Sada, a i šire. „Šurenje“ dogadjaje prati veoma pozitivna energija i jedinstvena atmosfera po kojoj se ti dogadjaji razlikuju od drugih.

FOTO: Miroslav Majstorović; Izvor: dropsensei.com

Kao svoj cilj, Drop Sensei je postavio kvalitetan provod uz energičnu drum and bass muziku, pokretanje mladih ljudi i promociju ovog žanra u Srbiji. Kao bitnu stavku u svom radu Drop Sensei izdvaja zalaganje za humanitarnost, pomoću čega su u dva navrata uspeli da prikupe značajne novčane sume u kratkom vremenskom roku. Humanitarne akcije su u oba slučaja bile podržane od strane publike i medijski ispraćene.

Kako su se upoznali i okupili, šta ih je povezalo i motivisalo da počnu sa radom, koji su bili izazovi sa kojima su se susreli, kako su se sa istim nosili, gde vide prostor za napredovanje i budućnost Drop Sensei dogadjaja i organizacije i još mnogo toga čeka vas na Razgovoru.

Razgovor će biti održan u prostoru PUBeraja, u sredu 12.04. sa početkom u 18:30, a nakon ovog susreta, od 21:00 pozivamo vas da uživate u atmosferi benefit žurke koju će članovi Drop Senseija napraviti. Ovom prilikom prikupljaćemo sredstva za organizaciju i realizaciju festivala i za te potrebe postojaće kutija za donacije. Ukoliko ste u mogućnosti da nas podržite i u vidu novčane donacije, bili bismo vam beskrajno zahvalni.

Ovom prilikom se zahvaljujemo članovima kolektiva Drop Sensei na učestvovanju u Razgovoru i organizaciji žurke kao i vlasnicima i zaposlenima u PUBeraju koji su nam ustupili prostor za ove aktivnosti. Vidimo se u PUBeraju!

Drop Sensei:
https://www.facebook.com/dropsensei/@dropsensei

 Dogadjaj:
https://www.facebook.com/events/450871941924907/

Naslovna fotografija: Dragan Radović (izvor: dropsensei.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *