Promocije časopisa KULT u septembru

Poštovani čitaoci,

U narednom periodu nas očekuju tri promocije časopisa KULT. Pozivamo Vas ovim putem da dođete, da se družimo, upoznamo, razgovaramo o kulturi i umetnosti, uređivačkoj i idejnoj politici časopisa; i o svemu ostalom što Vas bude zanimalo.

U subotu, 9. septembra, časopis KULT biće predstavljen u okviru Novosadskog festivala knjige. Promocija književnih časopisa (časOPISI) počinje u 18.30 na platou SPENS-a u Novom Sadu. Posetite ovaj festival i dođite da razgovaramo o značaju i ciljevima studentske periodike.

U nedelju, 10. septembra, s početkom u 19.30, održaće se promocija časopisa KULT u Bačkom Dobrom Polju, u restoranu Durmitor (Maše Jelića 28). Promocija će se održati u okviru delatnosti Udruženja građana „Korak mladih“, koja ima za cilj poboljšanje kulture među mladima u Bačkom Dobrom Polju. Na promociji će govoriti dve urednice: Milena i Mina Kulić.

U okviru 46. Brankovog kola (pesnička manifestacija posvećena velikom srpskom pesniku Branku Radičeviću) biće održana i promocija časopisa KULT. Program posvećen časopisu počinje 14. septembra, u 11 časova u Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom Sadu. Pored urednica Časopisa, na promociji će govoriti i dr Jelena Marićević i Dušan Zaharijević.

Pozivamo Vas da ispratite ove kulturne manifestacije, da saznate Više o časopisu KULT; a pre svega, da razgovaramo o Kulturi, Umetnosti, Literaturi i Teatru.

Neka KULT bude mesto gde je kultura bezbedna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *